Welke wens ga jij dit jaar tot werkelijkheid brengen?

geplaatst in: Blogs, Boek Dit Wil Ik | 0

van wens naar werkelijkheidEen van de meest inspirerende boeken die ik vorig jaar las, was De Creatiespiraal van Marinus Knoope. Het verscheen al in 1998 maar is nog steeds even treffend in de beschrijving van ‘de natuurlijke weg van wens naar werkelijkheid’. Ik vond het toen ik voor mijn boek Dit wil ik! op zoek was naar methodieken die je kunnen helpen als je op een punt in je leven staat waarop je iets anders wilt. Het was een voorrecht Marinus Knoope in zijn huis te mogen bezoeken om hem er nog wat vragen over te stellen. Ik herken er mijn eigen proces in, van idee naar uitvoering van mijn boek. Maar ook veel van de in mijn boek beschreven verhalen, van het gebaande pad af, kun je erin herkennen.

Dit is het begin van een blog dat ik schreef voor gezondblog.nl. Lees de hele tekst hier.

Share on Facebook