Iedere organisatie wordt gevormd door de mensen die erachter zitten. Zelf ga ik op een website meteen op zoek naar Over mij. Hier vind je mijn eigen profieltekst en mijn teksten.

Mijn naam is Hanneke Kiel-de Raadt. Na mijn studie Nederlands in Groningen heb ik verschillende dingen gedaan, van eigenaar van een ontbijt- en lunchcafé in Nieuw-Zeeland tot office professional bij een trainingsbureau, totdat ik uitkwam bij wat ik het liefste doe: persoonlijke verhalen van mensen optekenen.

Citaten over mij

“Hanneke maakte een Boekportret voor mijn man, die 80 jaar is geworden. Ze interviewde de zes kinderen uit ons samengestelde gezin. Uiteindelijk leverde dit alles een prachtig, openhartig, ontroerend en eerlijk document op! Hanneke is een kei in creatief schrijven, samen vragen maken voor de interviews, vindingrijk in lay-out en de juiste kleuren zoeken! Tenslotte zijn empathie en geduld ook kenmerken voor een goede samenwerking en vakvrouwschap tijdens dit project” (Maria, 2020)

“Hanneke heeft ons geholpen vanaf de allereerste start met onze publicatie: over spanning en samenwerking. Ze heeft ons eerst verrast met een ongebruikelijke start, daarna een fantastisch team bij elkaar gebracht. In iedere fase van het project heeft ze zich getoond als een betrouwbare en verantwoordelijke professional. Niet in de laatste plaats door open te staan voor feedback en echt te zoeken naar onze bedoeling, maar ook door ons een spiegel voor te houden als dat nodig was.” (Loes, 2019)

Mijn werk

Hiernaast zijn mijn blogs te lezen. Ik blog over de projecten die ik doe, over de praktijk van interviewen en over taalverschijnselen. Soms is een blog een recensie, een geschreven portret of een onderwerp waar ik een mening of observatie over heb.

Klik op de links hieronder, voor twee voorbeelden van bedrijfspublicaties.

Mentorschap Midden-Nederland
jubileummagazine
De Dynamische Driehoek
publicatie
Boekportret_Portfolio_boekje_Portrettenserie