Iedere organisatie wordt gevormd door de mensen die erachter zitten. Zelf ga ik op een website meteen op zoek naar Over mij. Hier vind je mijn eigen profieltekst en mijn teksten.

Mijn naam is Hanneke Kiel-de Raadt. Na mijn studie Nederlands in Groningen heb ik verschillende dingen gedaan, van eigenaar van een ontbijt- en lunchcafé in Nieuw-Zeeland tot office professional bij een trainingsbureau, totdat ik uitkwam bij wat ik het liefste doe: persoonlijke verhalen van mensen optekenen.

Citaten over mij

“Toen ik een cadeau voor mijn schoonzoon voor z’n 40e verjaardag zocht, kwam ik Hanneke Kiel per toeval tegen. Ik was meteen onder de indruk van het Boekportret. Het is met veel enthousiasme ontvangen en velen met hem waren onder de indruk. Niemand had nog zo iets waardevols gekregen. Het is een naslagwerk voor hem, z’n vrouw en z’n kinderen. Het beste idee voor een belangrijke verjaardag!” (Désirée Boermeester, 2014)

“Met veel plezier heb ik mijn boekportret gelezen en ik moet zeggen dat het een mooi resultaat is geworden: een mooi evenwicht tussen het schetsen van wie ik ben zonder dat het een waterval van complimenterende adjectieven wordt en met af en toe de juiste vleug van realiteitszin over de negatievere eigenschappen.” (Stefanie, 2014)

Mijn werk

Hiernaast zijn mijn blogs te lezen. Ik blog over de projecten die ik doe, over de praktijk van interviewen en over taalverschijnselen. Soms is een blog een recensie, een geschreven portret of een onderwerp waar ik een mening of observatie over heb.

Klik op de links hieronder, voor twee voorbeelden van bedrijfspublicaties.

Mentorschap Midden-Nederland
jubileummagazine
De Dynamische Driehoek
publicatie
Boekportret_Portfolio_boekje_Portrettenserie