Zoek je een persoonlijk uniek cadeau voor een jubileum? Zakelijk of privé? Iemand die 30 jaar bij het bedrijf is? Je ouders die 50 jaar getrouwd zijn? Met een Boekportret zet je de jubilaris echt in het zonnetje bij het jubileum.

Boekportret maakt een geschreven portret in de vorm van een magazine of boek. Ik interview mensen die de jubilaris goed kennen. Dan kan zijn zakelijk of privé, van nu of van vroeger. Van deze portretten maak ik met aangeleverde foto’s een mooi vormgegeven jubileumtijdschrift of jubileumboek.

Vriendenboek Plus

Wie kent niet de vraag: lever allemaal een A4-tje in op het feest, dan stoppen we die in een map voor de jubilaris? Bij boekportret kan dat digitaal, in de vorm van een glossy. Alle vrienden, familieleden of collega’s sturen hun bijdragen en foto’s op. Ik maak daar een tijdschrift van in de stijl van het favoriete magazine van de ontvanger: een Vriendenboek Plus. Weet je niet wat je moet schrijven? Lees mijn blog en ontvang gratis 20 tips voor het schrijven van een leuk en persoonlijk stukje.

Wat kost een Boekportret?

Prijzen zijn altijd maatwerk,denk aan een totaalprijs tussen de € 540,- tot € 900,- exclusief btw. Vraag meteen een offerte op maat aan.


Boekportret_Portfolio_Organisatieportret2_button