Zoek je een persoonlijk en origineel huwelijkscadeau voor het bruidspaar? Heb je als ceremoniemeester al genoeg te regelen? Laat Boekportret een magazine maken. Vraag alle bruiloftsgasten een bijdrage te leveren in de vorm van tekst en een foto. Ben je op zoek naar ideeën en tips voor een leuk stukje? Lees dan mijn blog met 20 gratis tips.

Interviews

Nog persoonlijker wordt het met interviews. Bijvoorbeeld met de moeders van het bruidspaar. Of met de vier getuigen van de bruiloft. Ik interview deze mensen over de bruid en bruidegom en met foto’s komen deze in de glossy.voorbeeld van een bruiloftsmagazine

Verslag van de trouwdag

Ook een leuk idee: op de trouwdag interview ik de gasten, deze korte portretjes komen bij de foto’s in het trouwboek of met foto’s en filmpjes op een speciale website.

Wat kost het?

Een persoonlijk tijdschrift of boek kun je heel goed met een groep samen betalen, door de kosten te delen. Elk project is uniek, maar denk aan een prijs tussen de € 540,- en € 900,- exlusief btw. Of vraag direct een offerte op maat bij mij aan.