In het hier en nu

geplaatst in: Blogs, Boek Dit Wil Ik | 0

meditation4Vorige week ontmoette ik een Francien, die mindfulness trainingen geeft, maar ook mindfulness opfriscursussen: ‘Dé manier om je mindfulnessvaardigheden te onderhouden en beter te integreren in je dagelijks leven.’ Daarvan heb ik meteen een week later er één bezocht, want in mijn mindful leven was alweer aardig de klad gekomen.

Het is alweer tien jaar geleden dat ik de training deed. Omdat ik toen soms al te heftig reageerde op mijn dochters (toen peuter en kleuter) en ‘omdat ik al een tijdje aan mezelf wil werken en nu extra tegen mezelf op loop.’ Het was een behoorlijke investering, in kosten maar ook in tijd: acht weken lang naast de wekelijkse avondbijeenkomst van 2 ½ uur moest je rekening houden met een uur per dag, zes dagen in de week om te oefenen.

Dit is het begin van een blog dat ik schreef voor Gezondblog.nl, lees de hele tekst hier.

Share on Facebook