Wat geef je iemand die afscheid neemt? Je gewaardeerde collega die met pensioen gaat? Een vriend die gaat emigreren? De medewerker die na 10 jaar afscheid neemt van het bedrijf? Met een Boekportret laat je een uniek en persoonlijk tijdschrift of boek als afscheidscadeau maken. Met bijdragen van alle vrienden of collega’s. Met zelfgeschreven teksten of geschreven portretten door middel van interviews.

Boekportret interviewt vrienden, familieleden, (oud)studiegenoten of collega’s van de persoon die afscheid neemt. Van deze geschreven portretten maak ik een mooi vormgegeven magazine of boek, aangevuld met aangeleverde foto’s. Een uniek aandenken aan de organisatie die de ontvanger verlaat of aan de vrienden waar de emigrant afscheid van neemt.

Vriendenboek Plus

A4’tjes met teksten en foto’s in een map zijn leuk, maar nog leuker is het om die teksten in een mooie en persoonlijke glossy te verwerken. Boekportret neemt je het organisatiewerk en de lay-out uit handen. Wat ook goed kan is een combinatie van aangeleverde teksten en foto’s en interviews met een paar goede vrienden en familieleden. Samen vormt dit het Vriendenboek Plus. Geen inspiratie voor een bijdrage? Lees hier mijn gratis 20 tips voor een stukje in een vriendenboek.

Wat kost het?

Een persoonlijk tijdschrift of boek laten maken door Boekportret is altijd maatwerk. Denk aan een bedrag tussen de € 540,- en € 900,- (exclusief btw). Ik maak graag een offerte op maat. Dit kado is heel geschikt om te geven met een groep vrienden of collega’s, door de kosten te delen. Ik neem je het regelwerk uit handen en zorg voor een persoonlijk afscheidscadeau in een kleine oplage.

Boekportret_Portfolio_VriendenboekPlus_button