Wil je graag de levensverhalen van je ouders vast laten leggen? Of wil je een blijvende herinnering aan een dierbare overledene laten maken? Boekportret maakt levensverhaaltijdschriften en herinneringsboeken op maat.

Levensverhaaltijdschrift

Op basis van twee interviewsessies van elk twee uur schrijf ik de levensverhalen op van de geïnterviewde. Van je moeder of vader, of allebei je ouders. Van oma, opa of voor een bruidspaar: Met de verhalen van hun kindertijd, schooltijd, jeugd, de oorlog, de ontmoeting, studie, werk; beschreven in een aantal verhalen en anekdotes. Aangevuld met foto’s vormt dit een levensverhaaltijdschrift. Een uniek document voor de hoofdpersoon zelf; een waardevol bewaardocument voor het nageslacht. Opgeleverd in een beperkte oplage, bijvoorbeeld voor alle kleinkinderen één.

Cadeau

Een heel geschikt cadeau om te geven als bestemming voor de bekende enveloppen met inhoud. Om cadeau te geven met alle kinderen en kleinkinderen, waarbij alle deelnemers een exemplaar ontvangen. Kijk hier voor de mogelijkheden van Group Funding.

Herinneringsboek

Een mooie herinnering aan een overleden dierbare is het Herinneringsboek. Met bijvoorbeeld de teksten en foto’s van de uitvaart, aangevuld met bijdragen van vrienden en familieleden. Met geschreven portretten op basis van interviews. Een papieren monument van een te vroeg overleden familielid. De uitvoering kan een boek of tijdschrift zijn.

Bekijk hier aan aantal rekenvoorbeelden van vergelijkbare projecten

 

Boekportret_Portfolio_boek_geschreven_portret_1_binnen